Information


Välkommen till min hemsida!

Jag heter Oscar Sundås, är född 1989 och bosatt i Kalmar, även om jag ursprungligen kommer från Emmaboda. Just nu är jag student på Kulturmiljöprogrammet vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Om allt går som det skall, så tar jag examen våren 2016. Vid sidan om studierna är jag engagerad i scoutrörelsen och arbetar dels på Sohlberg Buss och dels på Kalmar Länstrafik. Den här hemsidan driver jag som ett litet sidoprojekt för att kunna dela med mig av alla de bilder på kollektivtrafik som jag tagit genom åren.

Hur mitt intresse för bussar startade vet jag egentligen inte, men jag är uppvuxen i buss- och taxibranschen och intresset har nog egentligen alltid funnits där. Det tog dock fart någon gång 2006/2007 då jag hittade forumet Bussnack. Det var även då jag började fotografera bussar. Det höll jag på med ganska aktivt fram till sommaren 2010. Därefter blev det tyvärr endast sporadiskt under några år men under våren 2014 tog intresset för att fotografera bussar fart igen. Galleriet har senare utökats med bilder på såväl tåg som spårvagnar.

Det är min syster som hjälpt mig att designa och bygga den här hemsidan. Stort tack!

Alla bilder på hemsidan är tagna av mig och går under upphovsrättslagen, alltså får du inte förändra, kopiera eller sprida mina bilder utan mitt tillstånd.